Det skal du være særligt opmærksom på, når du køber værnemidler

Når du køber værnemidler, skal du vælge dem med omhu. Efter smitten med Covid-19 for alvor tog fart i marts 2020, er behovet for værnemidler steget markant, og der har været meget tvivl omkring, hvilke værnemidler der lever op til sikkerhedskravene. 

Når du leder efter mundbind skal du være opmærksom på, at produktet skal være CE-mærket. CE-mærkningen er din sikkerhed for, at produktet overholder de væsentlige krav for personlige værnemidler. Det betyder, at produktet er testet og du kan regne med at det er effektivt. SIkkerhedsrådet kræver, at du som borger kun anvender de anbefalede værnemidler, som er CE-mærket. 

Hos Coronakit er vores produkter CE-mærkede, og vi har certifikater på alle vores produkter. Vi overholder og imødekommer alle sundhedsstyrelsens og sikkerhedsrådets krav og anbefalinger, og følger løbende den udvikling, der er på markedet. For dig som forbruger betyder det, at du kan handle trygt hos os, og at vi kun tilbyder de bedste produkter, der er på markedet.


De bedste produkter til den skarpeste pris

Mundbund, visirer og sprit er efterhånden blevet en helt normal del af vores alle sammens hverdag efter, at Covid-19 for alvor blev en realitet i marts 2020. Hos coronakit er vi specialiserede indenfor området, og har mange års erfaring indenfor branchen med salg af værnemidler, så for os er det ikke noget nyt. Det eneste der er anderledes for os den dag i dag, er den stigende efterspørgsel på værnemidler og desinficerende produkter. Derfor arbejder vi hen imod, at alle kan få værnemidler, der overholder alle krav og anbefalinger sat af sundhedsstyrelsen - og samtidig til den billigste pris på markedet. Det vil altså sige, at vi har certifikater på alle vores produkter uden undtagelse, og en konkurrencedygtig og skarp pris. 


Undgå tvivlsspørgsmål - vi vil gerne hjælpe dig

Vi har konstant fokus på at informere kunder og samarbejdspartnere omkring brugen af værnemidler, og hvilke certifikater de skal kigge efter, når de køber på nettet. Vi retter os efter sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvorfor vi også henviser til deres hjemmeside for opdateringer på retningslinjerne for brug af værnemidler. Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller lignende, vil vi altid gerne hjælpe dig. Cookie-indstillingerne på denne side er sat til "tillad alle cookies" for at give dig den bedste oplevelse. Klik venligst på "Accepter" for at fortsætte med at bruge dette site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered