Hold din virksomhed og produktion i gang med lyntest

    

I disse tider er det særdeles vigtigt at kunne holde sin arbejdsplads, medarbejdere og produktion i gang. Med de nuværende testmuligheder er det både tidskrævende og ressourcekrævende at have sine medarbejdere ud i testcentre for at tjekke om potentiel Covid-19 virus. Selvom det visse steder er muligt at få foretaget en lyntest mod Covid-19, er det stadigvæk også ressource- og tidskrævende.

En måde at effektivisere processen og holde gang i produktionen på arbejdspladsen, kan gøres med COVID-19-antigendetektionstest til screening af coronavirus, hvor man kan få et resultat indenfor 15 min.

Få hurtigt overblik

Med en COVID-19-antigendetektionstest til screening af coronavirus er det altså muligt at få svar indenfor 15 minutter på arbejdspladsen, og det vil dermed være hurtig og lettere at identificere smittede, som skal sendes hjem i isolation. Dette kan være med skabe mere sikkerhed på arbejdsplads for ens medarbejdere, da der kan foretages test hyppiger og hurtige end før. Vær med til at skabe ro i sindet hos dine medarbejdere, så de bedre kan koncentrere sig og have det bedre med at møde fysisk ind på arbejdspladsen.

Hos KNCare kan du købe Covid-19-detektionstest til din arbejdsplads, som selvfølgelig er CE-/IVD-mærket. Yderligere er Covid-19-detektionstesten også meget mere behagelig end andre lyntest, som foretages ude i testcentrene, da det kun er nødvendigt at podningen kommer 2 cm op i hvert næsebor og har en lav risiko for at beskadige kirtler.

Udvis ansvarlighed

Ved at udføre Covid-19-detektionstest udviser du som virksomhed ansvarlighed for dine medarbejdere, omverdenen og ikke mindst dig selv. Testen kan detektere de forskellige mutationer, der er i omløb som B.1.1.7 og B.1.351. Det er selvfølgelig vigtigt, at Covid-19-detektionsten skal foretages af uddannet sundhedspersonale for at sikre, at testen bliver udført på korrekt vis. Detektionstesten har nem håndtering, er robust og er en meget pålidelig test.   

Køb ved at klikke her.

Cookie-indstillingerne på denne side er sat til "tillad alle cookies" for at give dig den bedste oplevelse. Klik venligst på "Accepter" for at fortsætte med at bruge dette site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered