Hos KNCare vil vi meget gerne hjælpe og rådgive din virksomhed omkring vores produkter. Det kan være svært at finde rundt i de mange produkter og finde ud af, hvilket produkt som er bedst til den givne situation og til forskellige typer af arbejdspladser. 

 

KNCare står altid klar til hjælpe dig 

Til højre på siden finder du vores kontaktoplysninger. Du er velkommen til at tage direkte kontakt til os på Telefon: +45 53 33 60 05 eller mail info@kncare.dk. Hvis du gerne vil i kontakt med os hurtigst muligt, er det nemmest hvis du henvender dig via vores kontaktformular. Så vil vi gøre det bedste for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi gør alt, hvad vi kan for at få svaret tilbage til dig så hurtigt som overhovedet muligt, dog har vi også travlt for tiden grundet de landsdækkende restriktioner. Vi beder derfor også om tålmodighed, da der er mange virksomheder landet over, som har brug for værnemidler. 

Du er velkommen til at kontakte os

Vi vil gerne høre fra dig - det nemmeste ar at bruge formularen til venstre på siden.

KNCare.dk
Skanderborgvej 13
8370 Hadsten
Tlf: 53336005
info@kncare.dk

KN Care - en del af KN Clean APS
Nørlundvej 16, 6710 Esbjerg V
Cvr. 41718714

Cookie-indstillingerne på denne side er sat til "tillad alle cookies" for at give dig den bedste oplevelse. Klik venligst på "Accepter" for at fortsætte med at bruge dette site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered