Velkommen til KNCare

Velkommen til KNCare! Hos KNCare er vi et lille team af engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at gøre tilstedeværelsen nemmere for virksomheder. For os er det vigtigt, at alle virksomheder i Danmark har værnemidler mod Covid-19 til rådighed, så alle jeres medarbejdere og ansatte kan føle sig trygge. Derfor er vi i særdeleshed også stolte af, at vi har danmarks førende priser inden for testsmundbind, visirer, gel, håndsprit, wipes, dispensere og meget mere. 

 

Vores vision er at hjælpe virksomheder og foreninger med at kunne skabe tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen, så alle kan føle sig trygge, når de møder ind på arbejde.  

 

Kvalitetsprodukter fra Danmark og EU

Hos KNCare er det en selvfølge, at vi kun sælger de bedste produkter på markedet til vores kunder. Alle vores produkter er fra danske og europæiske producenter, hvilket vi er meget stolte af. Vi forhandler blandt andet produkter fra den danske producent The Nordic Shield, og alle vores produkter er CE-mærker og EN1500 godkendt af sundhedsstyrelsen. 

 

Du kan være tryg, når du køber fra os

Vores kunders sikkerhed er det vigtigste for os. Derfor kan du være tryg, når du handler værnemidler fra vores lager. Alle vores produkter bliver sprittet af inden, at vi sender det hjem til dig. 

 

Er du i tvivl om sikkerheden bag vores produkter eller har nogle andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du er velkommen til at tage direkte kontakt til os på Telefon: +45 53 33 60 05 eller mail info@kncare.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores formular, hvor du kan sende os en besked med din henvendelse. Du finder direkte link til vores formular her

Vores webshop præsenterer en lille del af vores udvalg, hvis du har andre ønsker udi værnemidler, er du velkommen til at kontakte os.


De bedste hilsener

Rune Neumann

CEO

 

Cookie-indstillingerne på denne side er sat til "tillad alle cookies" for at give dig den bedste oplevelse. Klik venligst på "Accepter" for at fortsætte med at bruge dette site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered